Kako upotrebiti mermer za jedinstven enterijer

Mermer je postao vrlo pozeljan i atraktivan materijal za upotrebu u enterijeru, ali je potrebno primenjivati ga u malim kolicinama. Iako ovaj materijal ljude cesto asocira na hladne i bezlicne prostorije, on moze postati najzanimljiviji ukras Vaseg doma ako se koristi u odredjenoj meri. Evo par zanimljivih nacina da ukljucite mermer u svoj enterijer i ucinite svoj zivotni prostor modernim.

animljivih nacina da ukljucite mermer u svoj enterijer i ucinite svoj zivotni prostor modernim.

mermer-rex-enterijer-09 marble-accents-latest-trend-in-interior-design-4

Iako mermer na zidovima i podovima moze delovati vrlo atraktivno i moderno, povedite racuna da ne oblozite preveliku povrsinu ovim materijalom jer ce tako prostorija delovati hladno i neudobno. Svoj pun potencijal mermerni podovi postizu u kupatilu i kuhinji, a mogu doprineti osecaju luksuza i u trpazariji.

builddirect-marble-tile interior-exotic-black-marble-wall-also-white-round-bathtub-combined-with-wall-decoration-plus-ceiling-lamps-idea-futuristic-white-themed-interior-design-with-modern-decor

Iako to nije suvise poznato, mermerni namestaj svaku prostoriju moze uciniti malo elegantnijom i interesantnijom. Takav namestaj, poput klub stocica, je vrlo izdrzljiv, ima dug vek trajanja i odlicno podnosi habanje. Mermerni svecnjaci ili police izgledaju vrlo atraktivno u dnevnoj sobi, a mozete pronaci i nocni stocic od ovog materijala za Vasu spavacu sobu.

Marble-coffee-table-on-the-floor-for-a-flat-Interior-design Marble-and-brass-side-table

Savremeni trend u uredjenju prostora je uveo sada vec veoma prihvaceni koncept otvorenog prostora. Ipak, taj prostor treba definisati kako bi delovao organizovano, i u tome Vam mermerni stubovi mogu pomoci. Mozete se opredeliti za stubove od poda do plafona sa vrlo malo ukrasa, one koji ne dosezu plafon ili izgraditi zid koji sadrzi stubove kako biste prostorije bar malo razdvojili.

6ba0781101979a8d92da057952dbb117