Jedinstveni nameštaj od džinsa

Džins ili teksas je veoma poznat materijal koji se uglavnom koristi za izradu odeće. Međutim, da li ste znali da se ovaj materijal može koristiti i za presvačenje nameštaja? Kako se teksas garderoba uglavnom vezuje za mlade, takav nameštaj je idealan za dečije i studentske sobe ali je idealan i za sve one koji se osećaju mladima i žele da njihov enterijer to odražava.

ealan i za sve one koji se osećaju mladima i žele da njihov enterijer to odražava.

denim-u-enterijeru-1 (6) преузимање

Najinteresantniji komadi namešataja su oni koji se dobijaju kombinovanjem klasičnih oblika i džinsa. Ovo će biti naročito zanimljivo ljubiteljima retro stila koji je upravo to – kombinacija starinskog, klasičnog i modernog. Ako Vam se ova ideja dopada, ne morate kupovati potpuno nov nameštaj, naročito ako ste planirali preuređenje stana ili kuće u skorije vreme – dovoljno je da nameštaj koji već imate presvučete džinsom. Ovaj materiijal će dati poseban pečat Vašem domu, a pored toga, on je jako otporan, te je odličan izbor za nameštaj koji se mnogo koristi i haba.

преузимање (2) images (2)

Postoji čitav niz mogućnosti za korišćenje teksasa u Vašem stanu ili kući – od presvlaka za nameštaj i jastuka pa sve do tepiha i ramova za slike. Soba inspirisana teksasom učiniće dom prijatnim, mladalačkim i opuštenim, a izbor nijanse zavisi od toga šta želite da akcentujete. Pored toga, komade nameštaja presvučene teksasom možete kombinovati sa cvetnim printom, crnom, belom ili krem bojom.

imagesimages (1)