Atraktivni viseći kreveti za Vaše dvorište

Dolazi nam lepo vreme i već možete početi da razmišljate o stvaranju prijatne i lepe atmosfere u svom dvorištu gde ćete moći da provodite prijatne prolećne dane. Viseći kreveti su ne samo atraktivni, već i pravo mesto za uživanje i opuštanje. Njihov dizajn odgovara svakom prostoru, tako da se možete odlučiti za onaj koji se Vama najviše sviđa. Evo nekih ideja koje će Vam se dopasti.

ko da se možete odlučiti za onaj koji se Vama najviše sviđa. Evo nekih ideja koje će Vam se dopasti.

images (1) images (2)

Viseći kreveti se mogu postaviti na više načina, ali je u svakom slučaju montaža vrlo jednostavna. Viseći krevet se može montirati na gredu na terasi, čeličnu montažnu konstrukciju, ili čak i na drvo. Ako u svom dvorištu imate drvo na čije se grane ovaj krevet može zakačiti, dobićete vrlo atraktivan detalj i prijatan kutak za odmor. Za veću udobnost i prijatniju atmosferu, ove krevete možete opremiti zavesama. To mogu biti lagane ili teške zavese koje ne propuštaju svetlost. Na taj način ćete stvoriti izuzetan kutak za odmor van kuće koji pruža i dovoljno privatnosti.

преузимање (3) uradi-sam-vrtna-ljuljaska

Da bi Vaša ležaljka bila još udobnija, možete je upotpuniti tankim dušekom ili jastučićima i stvoriti pravu oazu upravo u svom dvorištu. Pored kreveta možete staviti stočić za odlaganje raznih sitnica potrebnih za potpuni užitak, poput knjige ili pića. Da biste tu mogli uživati i uveče, razmislite o osvetljenju koje će pružiti intimnu atmosferu.

преузимање images