Ušuškajte se u svojoj spavaćoj sobi

Ako volite da večeri provodite ušuškani u svom domu uz omiljeno piće i dobar film, potrebno je da stvorite pravu atmosferu za opuštanje. Par mekanih prekrivača i udobnih jastučića, kao i po koja mirisna sveća na stočiću je sve što Vam je potrebno. Evo par trikova i ideja za dekoraciju enterijera koji će Vam pomoći da savladate umetnost stvaranja ušuškane oaze za večeri koje želite da provedete u miru odmarajući se u svom domu.

enterijera koji će Vam pomoći da savladate umetnost stvaranja ušuškane oaze za večeri koje želite da provedete u miru odmarajući se u svom domu.

Terrific-Mirrored-Dresser-decorating-ideas-for-Glamorous-Bedroom-Traditional-design-ideas-with-bedroom-bench-crown-molding-mirrored-furniture-nailhead-detail- преузимање

Malo je toga što može tako lepo da Vas pripremi za opuštajuće veče kod kuće kao što je lepo dekorisani noćni stočić. Da biste od svoje spavaće sobe stvorili idealno mesto za odmor uz svoju omiljenu knjigu ili film, par lepih ukrasnih sveća, šareni buket cveća i lepo postolje za odlaganje svih Vaših divnih parfema su sve što Vam je potrebno. Stoga, kada sledeći put rešite da veče provedete odmarajući se u kući ili stanu, izdvojite par minuta da uredite i svoj stočić za šminku uz pomoć ovih trikova i posmatrajte kako se Vaša spavaća soba pretvara u savršeno mesto za opuštanje.

house-and-post bedroom-decorating-ideas

Ako proleće u Vama budi želju za preuređenjem spavaće sobe, pred Vama je odlična prilika da bez kompromisa stvorite pravu opuštajuću atmosferu. Mekani tepih i divan luster će u Vašu spavaću sobu uneti dozu komfora, jer nema pravog preuređenja spavaće sobe bez pravog izbora izvora svetlosti i  prijatnog tepiha da udobnu atmosferu učine još udobnijom. Da bi Vaša spavaća soba iz snova bila što interesantnija, unesite detalje koji imaju različite strukture.

преузимање (2) преузимање (1)