Kako da uredite Vasu malu kuhinju

Premda uređenje male kuhinje može predstavljati pravi problem i izazov, ako se uredi na pravi način, i mala huhinja moze biti lepa i što je još bitnije, funkcionalna. Ono što je najbitnije jeste da budete kreativni i da pronađete način da u Vašoj maloj kuhinji ništa ne nedostaje. Mala kuhinja može imati sve što i velika, samo uz malo više truda.

uhinja može imati sve što i velika, samo uz malo više truda.

mala-kuhinja-06 Organizacija-male-kuhinje


Zglobni ormarići i police od poda do plafona su funkcionalni, ne zauzimaju mnogo prostora, a veoma su korisni za odlaganje raznih kuhinjskih potrepština i nagomilanih stvari. Maksimalno iskoristite raspoloživi prostor i gde god je moguće postavite neku policu. U kuhinji polica nikada nema previše, tako da možete biti sigurni da ne možete preterati sa njima.

Prakticne-police image3Steel Lane Surry Hills 153052087306957945_6SDBliWq_c 30452_kuca-sl-4-shutterstock_84946819_iff
Usmerite pažnju na proizvođače koji se bave izradom nameštaja za male prostore. Ovakav nameštaj, ili onaj rađen po meri biće idealno rešenje za Vašu malu kuhinju zbog velike uštede prostora. Takođe, tu su i proizvođači kuhinjskih uređeja namenjenih malim prostorima, tako da sada možete pronaći frižidere i šporete manje od dosadašnjeg standarda, a to će Vam u velikoj meri uštedeti prostor.

images9249_kuh1_iff