Kako da odaberete pravu boju za Vasu kuhinju

Kuhinja je, pored dnevne sobe, prostorija koju najvise posecujete i u kojoj najvise boravite. Zato je bitno da boja koju za kuhinju odaberete bude prijatna i da Vas inspirise. Procitajte par saveta koji ce Vam pomoci u tome da odaberete boju koja ce pozitivno uticati na Vase raspolozenje.

download (1)download (2)

download (1)download (2)

Vasa kuhinja bi trebalo da bude inspirativna i prijatna bas Vama, tako da bi trebalo da odaberete one boje koje oslikavaju Vas karakter. Kuhinja nije samo mesto za kuvanje, vec i za druzenje ukucana, pa razmislite o bojama koje Vas cine srecnim. Nemojte dozvoliti da Vas izbor boje uplasi – uvek postoje i druge opcije koje cete lako promeniti, poput tapeta.

download (4) images

Cak i ako Vam je stan otvorenog tipa, kuhinja ne mora da bude uredjena u istom stilu ni da bude iste boje, ali trebalo bi da postoji neki kontinuitet. Jos jedan nacin da Vasoj kuhinji date moderan izgled jeste da se opredelite za vise boja i izbegnete tradicionalnu jednobojnu kuhinju. Igrajte se sa stilovima i osvetljenjem koje ce istaci Vase boje i dati im dodatni sjaj, sto je narocito bitno ako ste se opredelili za tamnije tonove.

download download (3)

Ako ste i dalje nesigurni, pocnite sa neutralnim tonovima. Neutralni tonovi ne moraju biti ni malo monotoni ukoliko dodate neki upecatljiv detalj u boji, poput jedinstvenog parketa. Pored toga, prirodne boje drveta su jos jedan odlican izbor jer ce Vasu kuhinju uciniti vrlo prijatnom ali i bezvremenom.

images (1) beautiful-wooden-kitchen