Jesenje uredjenje – Dekorisite terasu za hladne jesenje dane

Jesen moze biti vrlo turobna i hladna, pa pripremite svoju terasu tako da mozete tu da provodite hladne i kisne jesenje dane uzivajuci u savrsenoj dekoraciji i plodovima svog rada.

114

Zatvorene ili poluzatvorene terase su odlicne za jesenje dane, narocito ako su dekorisane sa ukusom. Ukoliko imate dovoljno mesta, ljuljaska od pruca ce biti prakticna i izgledati atraktivno. Ako, pak, terasa nije dovoljno velika, jesenje cvece ce biti sasvim dovoljno za docaravanje ovog godisnjeg doba i bice vrlo korisna dekoracija.

115

Ako imate terasu koja je sa bocnih strana zatvorena, vetar i kisa nece mnogo uticati na trenutke opustanja koje tu provodite. Kada je u pitanju prednja strana, ona moze biti zastakljena, a klizna vrata ce Vam omoguciti da ih po potrebi otvarate i zatvarate, u zavisnosti od vremena i sta Vam u tom trenutku odgovara.

116

Ako nemate dovoljno mesta za garnituru za sedenje, nabavite udobne, pune i raznobojne jastucice za sedenje koji ce Vam  pomoci da postignete zeljenu udobnost i pravi vizuelni dozivljaj jeseni na svojoj terasi.

112 113