Jednostavni nacini da osvezite dnevnu sobu

Ako Vam je dosadio izgled Vase dnevne sobe, a ne biste hteli da se upustite u potpuno preuredjenje, postoji par trikova koji ce pomoci da resite ovaj problem. Uz male promene za koje Vam nije potrebno mnogo novca napravicete veliku promenu u postojecem enterijeru. Evo kako da brzo i lako osvezite Vasu dnevnu sobu.

Vasu dnevnu sobu.

dnevna-soba-490x367

Nov tepih moze brzo i lako da osvezi bilo koji prostor. Kupite onaj sa potpuno drugacijim dezenom od prethodnog da bi promena bila sto uocljivija. Utisak ce biti jos upecatljiviji ako prethodno niste uopste imali tepih. On stvara osecaj topline i prostoru daje jednu novu dimenziju.

17062_stock-photo-contemporary-living-area-with-designer-furniture-with-green-fragments-and-floor-to-ceiling-windows-shutterstock_50434069_f

Trik za osvezenje prostorije bez ikakvog truda krije se u ukrasnim jastucicima. Ovo je takodje i jednostavan nacin da stvorite toplu i prijatnu atmosferu. Bilo da su manji ili veci, jednobojni ili sareni, efekat ce biti jednako dobar. Ipak, potrudite se da iskombinujete materijale i boje kako biste dobili dubinu i kako bi ova mala promena bila sto interesantnija.

dnevna-soba(1)

Ako zelite da ulepsate zidove, najefektniji nacin da to uradite jeste tako sto cete napraviti kolaz koristeci svoje omiljene fotografije. Tako cete moci da izlozite omiljene momente iz Vaseg zivota i zivota Vasih ukucana, a posebna pogodnost ove vrste dekoracije jeste sto fotografije mozete menjati kad god to pozelite.

download

S obzirom na to da sto u velikoj meri doprinosi izgledu dnevne sobe, nov klub sto ce stvoriti potpuno drugaciju atmosferu. Klub sto se moze naci po povoljnim cenama, tako da to nece biti prevelika investicija, ali ako zelite da izbegnete kupovinu, mozete sami osveziti onaj koji vec imate. Prefarbajte ga, dekorisite ga ili se posluzite nekim drugim trikom koji ce uciniti da stari sto izgleda kao nov.

images