Dekorativni kamen – atraktivan a povoljan ukras Vaseg doma

Dekorativni kamen pruža mogućnost da uz minimalna ulaganja postignete vrlo atraktivan i ekskluzivan izgled doma. Dekorativni kamen koji verno dočarava izgled pravih stena čini boravak u toj prostoriji prijatnim i ulepšava enterijer čineći ga veoma interesantnim. Ovakva vrsta dekoracije enterijera je vrlo popularna već duže vreme, a kada se postavi na pravi način, ovakav detalj učiniće da se osećate kao da ste u prirodi.

erijera je vrlo popularna već duže vreme, a kada se postavi na pravi način, ovakav detalj učiniće da se osećate kao da ste u prirodi.

images (1) images


Dekorativni kamen sa izgledom pravog kamena se postavlja lako a karakteriše se trajnošću i kvalitetom, dok specijalne vrste premaza omogućavaju lako čišćenje i odbijaju prašinu. Površina koja se oblaže dekorativnim kamenom ne bi trebalo da bude manja od 8 do 10 kvadratnih metara, a nakon postavljanja ga treba premazati voskom, što kamenu pruža sjaj i zaštitu.

преузимање преузимање (2) преузимање (1)
Soba u kojoj odlučite da postavite ovu vrstu dekoracije, a to je najčešće dnevna soba, dobiće notu originalnosti i rustičnosti. Kada se koristi u enterijru, ovaj kamen se postavlja na samo jedan zid prostorije. Njega takođe možete koristiti i u kuhinji umesto keramičkih pločica, kao i na stepenicama i u hodniku, i zahvaljujući tome, ove prostorije mogu iz monotonih lako postati vrlo interesantne i nesvakidašnje.

images (3)преузимање (3) images (5) images (2) images (4)