Prava elegancija – crno-belo kupatilo

Crno-bela kombinacija je veoma popularan izbor za uređenje enterijera, a naročito kupatila, koja zahvaljujući upravo ovoj kombinaciji deluju zanimljivo i elegantno. Često je problematično izabrati boju, ili boje, kada uređujemo kupatilo i, premda je izbor zaista veliki, crno-bela kombinacija daje klasičan i vanvremenski izgled. Preporučuje se da u manjim kupatilima preovlađuje bela boja a crna se može pojaviti kao zanimljiv detalj, dok u kupatilima veće površine može da preovlađuje crna boja, a bela se može pojaviti na sanitarijama.

a daje klasičan i vanvremenski izgled. Preporučuje se da u manjim kupatilima preovlađuje bela boja a crna se može pojaviti kao zanimljiv detalj, dok u kupatilima veće površine može da preovlađuje crna boja, a bela se može pojaviti na sanitarijama.

31921_352721421496208_1107758681_n 1


Da bi se postigao savršeni izgled, potrebno je uspostaviti pravu ravnotežu između crne i bele boje. Previše crne boje može učiniti da kupatilo izgleda malo i mračno. Ono što je potrebno da bi kupatilo sa crnim pločicama izgledalo zadivljujuće jesu detalji u beloj boji i par izvora svetlosti. Ako se odlučite za bele pločice, mozaik u crnoj boji koji ima izgled bordure postavljen iznad umivaonika privući će pažnju na ovaj deo kupatila na pravi način. Da biste naglasili prostor umivaonika i ogledala u kupatilu sa belim pločicama, takođe možete odabrati crne pločice za tu površinu, one će biti divan kontrast okolnim belim pločicama.

Modern-bathroom-floor-tile-ideas Small-Bathroom-Floor-Tile-Ideas-With-Wall-Black galerija-za-grand-trade-keramika55474J2-kupatilo
Jedna od pozitivnih strana ove kombinacije jeste ta što sa njom ne možete pogrešiti. Ona je vrlo atraktivna, nikada ne izlazi iz mode i čini da prostorija u kojoj se pojavljuje izgleda otmenije i lepše. Ako želite dašak luksuza u svom domu, u konkretnom slučaju – u kupatilu, to su boje koje će biti pravi izbor.

KUPAATILO img_Monolith_floor-standing_wc_and_WB_black_width_N_height_612