Savremeni sistem grejanja na struju – Norveski radijatori

Ukoliko ste odabrali da grejanje u Vašem stanu ili kući bude na struju, jedno od boljih rešenja jeste konvertorski način grejanja, a norveški radijatori rade upravo po tom pricipu. Po kvalitetu i dizajnu, ovi radijatori spadaju u sam vrh ponude. Oni mogu da greju određeni prostor čak i kada je spoljna temperatura u velikom minusu, a mogu se koristiti i u prostorijama sa većim stepenom vlažnosti, kao što je slučaj sa kupatilom. Zahvaljujući kombinaciji preciznog električnog termostata i niskotemperaturnog grejača sa velikom površinom razmene toplote, ovi radijatori pružaju veliku uštedu energije.

a je spoljna temperatura u velikom minusu, a mogu se koristiti i u prostorijama sa većim stepenom vlažnosti, kao što je slučaj sa kupatilom. Zahvaljujući kombinaciji preciznog električnog termostata i niskotemperaturnog grejača sa velikom površinom razmene toplote, ovi radijatori pružaju veliku uštedu energije.

adaxneo-norveski-radijator glamox05


Mali inicijalni troškovi, laka ugradnja i bešuman rad su neke od prednosti norveških radijatora. Ono što se navodi kao još jedna prednost ovih radijatora jeste velika preciznost termostata, zahvaljujući čemu dobro regulišu i održavaju zadatu temperaturu. Takođe, ne zahtevaju trofaznu struju, već se priključuju na monofazne utičnice. S obzirom na to da se grejač ne žari, nema trošenja kiseonika iz vazduha, ali nemaju ni ventilator, pa nema ni podizanja prašine, ovi radijatori se smatraju ekološki zdravim uređajima. Oni poseduju specijalne termostate zahvaljujući kojima se mogu programirati razne temperature u različito vreme.

vp11-04 moderni-radijatori
Lepog su dizajna i veoma lagani, pa ih možete ugraditi i sami. Mogu da stoje na podu ili da se kače na zid, ali ih možete prenositi iz jedne prostorije u drugu.

532857_zima3_f16363