Namestaj po meri – lako do funkcionalnih i unikatnih komada

Izrada nameštaja po meri pruža Vam mogućnost da u svom domu posedujete unikatne komade ali i izrazite svoju originalnost i kreativnost, ukoliko odlučite da sami projektujete komade nameštaja koje ćete izraditi po meri. Takođe, sami birate vrstu materijala za izradu, tako da kvalitet i cenu prilagođavate budžetu. Još jedna od prednosti naručivanja nameštaja po meri jeste maksimalna iskorišćenost slobodnog prostora i funkcionalnost prilagođena svakom pojedinačnom korisniku.

prilagođavate budžetu. Još jedna od prednosti naručivanja nameštaja po meri jeste maksimalna iskorišćenost slobodnog prostora i funkcionalnost prilagođena svakom pojedinačnom korisniku.

47_kuhinje images


Izrada nameštaja po meri je idealno rešenje kada je u pitanju prostor van standarda i kada je teško naći odgovarajući nameštaj za taj prostor. Adaptirana potkrovlja i prostorije sa veoma visokim ili niskim tavanicama je često teško opremiti, pa Vam tada nameštaj izrađen po meri može mnogo pomoći. Takođe, izrada nameštaja po meri predstavlja odlično rešenje za opremanje enterijera ukoliko želite da maksimalno iskoristite prostor, kao što je to slučaj sa takozvanim američkim plakarima. U ovom slučaju, ovaj komad nameštaja može biti potpuno prilagođen merama prostora ali i Vašim estetskim i funkcionalnim zahtevima.

преузимање (1) 3
Pre nego što se odlučite za određeni materijal za izradu nameštaja po meri potrebno je da se dobro obavestite o osobinama materijala, a potom izvršite izbor na osnovu toga koji je komad nameštaja u pitanju i u kojoj će se prostoriji nalaziti da biste postigli maksimalnu korisnost, dugotrajnost i uštedu, i obratite pažnju na odnos cene i kvaliteta. Iako Vam ovaj vid opremanja enterijera pruža široke mogućnosti, odabir nameštaja po uzoru na preporuke u časopisima bez prethodnog razmišljanja o tome kako će se uklopiti u Vaš enterijer može dovesti do toga da posedujete komad koji se ni na koji način ne uklapa u Vaš životni prostor. Pre naručivanja, razmislite o veličini prostorije i potrebama koje nameštaj treba da ispuni, pa potom odaberite određeni model.

decije-sobe-proizvodi 48177-7