Petosoban stan u Stevana Musica u Novom Sadu

Stevana Musica , Spens, Novi Sad, Srbija

540.000€

3 312 €/m²

Tip

Stan

Površina

163 m²

Struktura

5+

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
5+
Cena
540.000€
Površina
163 m² (3 312 €/m²)
Sprat
2
Ukup. spratova
4
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
20.11.2023
ID
1072150

Opis

Z
Ovaj neponovljiv stan od 163 m2 predstavlja vrhunac prestižnog stanovanja na najpoželjnijoj lokaciji u gradu, pružajući Vam bez premca iskustvo života o kakvom ste oduvek sanjali.

Oni koji poznaju Novi Sad, odmah razumeju šta znači stan u ulici Stevana Musića, da baš u ovoj ulici je i stan koji Real House ekskluzivno prodaje i čiji opis čitate.

Doživite ekskluzivni životni stil na lokaciji koju preferiraju ugledni novosađani – istaknuti profesori, ugledni advokati i cenjeni lekari – ovo je oaza u kojoj se stvaraju privilegije. Sa ovim stanom, ne samo da ćete imati prostor za život, već ćete postati deo elitarne zajednice koja ceni samo najbolje od najboljeg.

Ovo je mesto gde se ideje razmenjuju, gde se veze stvaraju, gde se živi život dostojan onih koji žude za vrhunskim iskustvima.

Centar grada na dohvat ruke, šetnje uz Dunav, Blizina Spensa i fakulteta, uz pristup svim gradskim poslovnim, obrazovnim i kulturnim dešavanjima koja odišu intelektualnom vibracijom, ovo je ne samo stan, već ključ za vrata privilegije i izuzetnosti.

Postanite deo te izabrane grupe ljudi koji cene kvalitet, eleganciju i pravu vrednost života.

Kontakt info

Real House Nekretnine
Kontakt osoba
Sanja Rafajlovic
Mobilni telefon
063 309... Prikaži broj
Adresa
Kosancic Ivana br. 8
Novi Sad , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine