Dupleks u centru Jagodine

, Centar, Jagodina, Srbija

118.000€

1 123 €/m²

Tip

Stan

Površina

105 m²

Struktura

4.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4.0
Cena
118.000€
Površina
105 m² (1 123 €/m²)
Sprat
3
Ukup. spratova
4
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Nameštenost
Polunamešten
Uknjižen
Da
Ažuriran
24.04.2024
ID
1152226

Opis

Ponosno predstavljamo ovaj elegantan dupleks stan, savršeno pozicioniran u srcu Jagodine, predstavlja ultimativni spoj prostora, stila i udobnosti. Ova luksuzna nekretnina nudi 105 kvadratnih metara besprekorno dizajniranog prostora koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse.

Na prvom nivou, dočekuje vas prostrani dnevni boravak koji se ističe svojom svetlošću i udobnošću. Odmah pored, elegantno se smestila kuhinja, opremljena svim potrebnim aparatima, idealna za pripremu ukusnih obroka za vaše najmilije. Tu je i udobna ostava za dodatno skladištenje, kao i moderno dizajnirano kupatilo. Ali to nije sve - vaš novi dupleks obiluje luksuznom terasom, idealnom za opuštanje ili zabavu u društvu prijatelja i porodice.

Na drugom nivou, očekuje vas privatni prostor za odmor i relaksaciju. Tri prostrane spavaće sobe su pažljivo dizajnirane kako bi pružile optimalnu udobnost i privatnost. Veliko kupatilo oduševiće vas svojom funkcionalnošću i luksuznim detaljima. A ne možemo zaboraviti ni drugu veliku terasu koja će vam omogućiti da uživate u predivnim pogledima na okolinu.

Ova nekretnina dodatno se ističe i zbog pripadajućeg podruma, pružajući vam dodatni prostor za skladištenje ili hobije.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove izuzetne nekretnine koja predstavlja pravu vrednost za vaš novac. Kontaktirajte nas danas i zakazite svoj privatni obilazak - vaša nova oaza čeka!

Kontakt info

Heroldo Nekretnine
Reg. posrednika br.
022
Adresa
Jagodina, K.Milice 74
Telefon
035/8222... Prikaži broj (08-19h, sub.09-15h)

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine