SAVSKI VENAC DEDINJE 100m2 , 2T+L , 606000e

Heroja Milana Tepica , Dedinje, Savski Venac, Beograd, Srbija

606.000€

6 060 €/m²

Tip

Stan

Površina

100 m²

Struktura

2

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cena
606.000€
Površina
100 m² (6 060 €/m²)
Sprat
4
Grejanje
Etažno
Lift
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Ne
Ažuriran
10.04.2024
ID
1147870

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Dedinje, Heroja Milana Tepica, 2.0, 100 m2 sa 2 terase i lodjom, IV od IV sprata, podno grejanje sa toplotnim pumpama, telefon, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, useljiv po dogovoru, upotrebna dozvola, ostava, parking mesto u garazi u ceni stana, novogradnja iz 2023. godine.

IZUZETAN 2.0 LUKSUZAN STAN! PRODAJE SE KOMPLETNO NAMESTEN I SA PARKING MESTOM I OSTAVOM, SVE URACUNATO U CENU!

Luksuzan 2.0 komforan stan modernog enterijera sa velikim staklenim povrsinama. Dvostrano je orijentisan, svetao, sa terasom koja okruzuje ceo stan. Visina plafona 3 m, viseslojni hrastov parket sertifikovan za podno grejanje sa digitalnom kontrolom temperature u svakoj prostoriji, granitna keramika i sanitarije I klase, spoljna stolarija drvo-aluminijum sa troslojnim staklom i aluminijumskim zaluzinama na motorni pogon. Ventilacija svih prostorija preko centralnog necujnog sistema.

Nalazi se na prestiznoj lokaciji u objektu modernog dizajna, izgradjenom po visokim standardima: fasada od brackog kamena posebne strukture i lepote, smart kontrola objekta, video nadzor, visoka energetska efikasnost objekta i stanova, luks kvalitet izrade i opreme, elektricni besumni lift, otapanje leda i snega na prilazima, direktan ulaz u prostornu garazu. Stanarima su na raspolaganju bazen, fitnes i spa centar.

Prostorije: ulazni antre sa garderoberom, open space dnevni boravak sa kuhinjom I trpezarijom sa dva izlaza na prostranu terasu koja okruzuje

Kontakt info

Raičević Nekretnine
Reg. posrednika br.
305
Kontakt osoba
Raicevic nekretnine
Mobilni telefon
060/305... Prikaži broj
Adresa
Deligradska 26
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine