BWF (Arcadia), Lux, Dve garaze

Hercegovačka , Beograd na vodi, Savski Venac, Beograd, Srbija

670.000€

5 583 €/m²

Tip

Stan

Površina

120 m²

Struktura

4.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4.0
Cena
670.000€
Površina
120 m² (5 583 €/m²)
Sprat
13
Ukup. spratova
21
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Parking
Da
Nameštenost
Polunamešten
Uknjižen
Da
Ažuriran
25.04.2024
ID
956519

Opis

Na prodaju je jedinstveno luksuzni četvorosoban stan smešten na 13. spratu, pružajući vam spektakularan pogled na kulu Beograd i reku. Ovaj prostrani stan sa površinom od 120 m2 je savršena kombinacija stila, komfora i prestiža.

Stan je kompletno namešten sa najfinijim komadima nameštaja i pažljivo odabranim detaljima, stvarajući sofisticiran i elegantan ambijent. Svaka soba je opremljena klima uređajem kako bi se osigurala idealna temperatura tokom cele godine, dok tri kupatila pružaju praktičnost i privatnost.

Opremljen vrhunskom belom tehnikom, stan vam omogućava jednostavno obavljanje svakodnevnih zadataka uz vrhunski kvalitet i pouzdanost. Bezbednost je takođe prioritet, sa video nadzorom, sigurnosnim vratima i recepcijom koja obezbeđuje miran i zaštićen životni prostor.

Uz stan se prodaju dve garaže, što je retka privilegija u ovom delu grada. Imajući sopstveno mesto za parkiranje, možete sebi olakšati svakodnevni život i imati mir u vezi sigurnosti vaših vozila.

Fotografije opremljenog stana su dostupne i rado ćemo vam organizovati obilazak kako biste doživeli njegovu raskoš lično.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da postanete vlasnik ovog ekskluzivnog stana koji pruža neuporediv stil života i nezaboravno iskustvo. Kontaktirajte nas odmah kako biste zakazali sastanak i saznali više. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.
*može sa nameštajem ili bez njega

Agencijska provizija je 2%.

Kontakt info

Kompas Nekretnine
Reg. posrednika br.
1596
Kontakt osoba
Nikola Milovanović
Telefon 1
011765... Prikaži broj
Telefon 2
06969... Prikaži broj
Adresa
Kumodraška 144
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine