Izdaje se lux kuća u mirnom delu centra grada P plus 1 kod Šojke

Jug Bogdanova, Šojka, Medijana, Niš, Srbija

2.000€ /mesečno

6 €/m²

Tip

Kuća

Površina

300 m²

Struktura

4

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cena
2.000€ /mesečno
Površina
300 m² (6 €/m²)
Sprat
Prizemlje
Ukup. spratova
1
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Garaža
Da
Ažuriran
16.04.2024
ID
785877

Opis

Izdaje se lux kuća P,1, u osnovi 150m2 u blizini Šojke. Kompletno je izgrađena od kalitenih materijala i opremljena nameštajem. Unutrašnje stepenište vodi na visoko prizemlje koje se satoji od prostranog dnevnog boravka sa izlazom na terasu. Par stepenika iz dnevne sobe vode u trpezarijski deo sa izlazom na terasu, a u produžetku je dvoredna kuhinja sa svim potrebnim elementima i tehnikom. Kuhinja ima izlaz u predsoblje kuće iz koga se ulazi u spavaću sobu sa francuskim lezajem i veliko kupatilo.
Na spratu kuće se iz hodnika ulazi u sve prostorije, tri spavaće sobe i porodično kupatilo.Veća spavaća soba ima izlaz na 2 terase i hodnik sa ugradnim plakarima koji vodi do drugog kupatila. Grejanje je etažno sa kotlom na stuju ili čvrsto gorivo. Sav nameštaj i enterijer je rađen kvalitetnim materijalima. Na podovima je prvoklasni parket i keramika.
U suterenskom delu kuće je kotlarnica i garaža za dva vozila. Oko kuće postoji i deo dvorišta sa mogućnošću parkiranja jednog vozila.
Zbog svoje lokacije, funkcionalnosti, blizine škole, vrtića, fakulteta, trgovina... idealna je za miran i komforan porodični život. Izdaje se na duži vremenski period.
Ne propustite ovu ponudu! Depozit je obavezan u visini kirije. Agencijsku uslugu placate jednokratno 50 posto od mesecne zakupnine. Za više informacija javite se na telefon agencije. Ovo je samo deo naše ponude. Naša preporuka Vaš izbor! Ovu kao i druge nekretnine možete pogledati na našem sajtu.

Kontakt info

Bulevar Nekretnine
Reg. posrednika br.
519
Kontakt osoba
Bulevar Nekretnine
Telefon 1
060054... Prikaži broj
Telefon 2
+ 381 18 577... Prikaži broj
Adresa
Trg Kralja Aleksandra 2a lokal m15
Preko puta Pravnog fakulteta, zgrada Aleksandrija
Niš, Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine