Ustedite prostor sa americkim plakarima

Prostrani i praktični, američki plakari su se brzo probili na naše tržište. Kako elegantni, tako i funkcionalni, oni predstavljaju praktično i moderno rešenje za svačiji dom. Pružaju veliki prostor za skladištenje i, s obzirom na to da se prilikom ugradnje koristi svaki milimetar prostora, idealni su za male stanove.

ra, idealni su za male stanove.

Klizni-Američki-Plakari


S obzirom na uštedu prostora i njihovu uklopivost u sve prostore, američki plakari nalaze primenu kako u stambenim, tako i poslovnim prostorijama. Druge prednosti ovih plakara jesu funkcionalnost i preglednost u odlaganju stvari. Da biste dobili što praktičniji garderober, potrebno je da dobro razmislite o svim policama, pregradama i slično.

plakari-po-meri-beograd
Ukoliko želite da maksimalno iskoristite prostor u stanu, američki plakari su idealno rešenje. Bez obzira na to koliko je prostor mali, plakari sa kliznim vratima se mogu ugraditi, i to tako da soba ne izgleda pretrpana a da se dobije dovoljno prosotra za odlaganje. Praktična strana vrata jeste ono što plakare sa kliznim vratima čini tako popularnim. Ona su jednostavna za otvaranje i ne zauzimaju nikakav prostor u sobi.

0101-klizni-plakar-univer-sibu-sampanj-boja