Dizajn enterijera – Kvaliteti koje svaki enterijer treba da ima

Pojam savrseno uredjenog enterijera zavisi od osobe – neki vole da se pridrzavaju tradicije i proverenih izbora, dok drugi vise vole da pomeraju granice. Najvaznije je da, za koji god da se stil odlucite, enterijer govori o Vama i Vasoj licnosti. Pogledajte koji su to univerzalni kvaliteti koji karakterisu besprekorno uredjene enterijere.

koji karakterisu besprekorno uredjene enterijere.

1731653_original

Za koji se god stil odlucite, Vas enterijer bi trebalo da odise dozom glamura, a to cete lako posticu upotrebom cistih linija i bogatih materijala. Simetrican dizajn je jos jedna odlika pazljivo osmisljenog dizajna, a narocito je efikasan kada treba na neki nacin usmeriti paznju na jedan detalj u enterijeru.

an-elegant-interior__

Kontrast ce svaku prostoriju uciniti interesantnom, pa nemojte zaboraviti da se poigrate dekorativnim elementima razlicitih velicina ili upotrebite potpuno suprotne materijale. Ipak, treba voditi racuna da svi elementi dekora budu u harmoniji, jer se samo tako moze postici prijatna atmosfera u kojoj je moguce opustiti se.

An-Elegant-Interior-09-800x1200

Na kraju, nemojte zaboraviti da dodate neki upecatljiv, smeo detalj. To moze biti ukras jarke boje, crni plafon, karakteristicna zavesa za tus kabinu. Boje su veoma vazne u svakom enterijeru, ali ako volite neutralne boje na zidovima, one jarke mozete uvesti kroz detalje koje dodajete. Detalji u zelenoj, zutoj ili narandastoj boji ce uciniti prostoriju veselijom a nece odvlaciti paznju od tradicionalnih elemenata i izbora.

images