Trikovi za uređenje garsonjere

Uređenje garsonjere nije jednostavan poduhvat – potrebno je biti domišljat i pametno iskoristiti svaki delić prostora. Da biste uspeli u ovoj nameri, biće Vam potreban višenamenski nameštaj i znanje kako da iskoristitie paravane, zavese i druge trikove, a treba izbegavati masivan nameštaj i tamne boje. Evo još par saveta i trikova koji će Vam pomoći da pravilno uredite mali prostor.

štaj i tamne boje. Evo još par saveta i trikova koji će Vam pomoći da pravilno uredite mali prostor.

dnevna_soba_u_potkrovlju_4 uredjenje-enterijer-mali-stan (11)

 

Odlučite se za višenamenski nameštaj manjih dimenzija, kao što je to krevet na razvlačanje koji možete koristiti danju za sedenje a noću za spavanje. Svetle boje vizuelno povećavaju prostor, pa se odlučite za njih umesto za one tamne. Odlična je ideja iskoristiti ogledala koja će takođe pomoći da stan izgleda mnogo prostranije nego što zaista jeste. Pored toga, pronađite svetle i lagane zavese koje će dozvoljavati da dovoljno svetlosti uđe u stan.

images download

Kada je u pitanju kuhinja, najbolje je da se odlučite za onu koja je pravljena po meri. Pre naručivanja, nacrtajte svoju kuhinju i isplanirajte koji su Vam elementi potrebni. Posebnu pažnju obratite na funkcionalnost i dobro rasporedite sve elemente, jer je u malom stanu teško ispraviti greške.

download (1) uredjenje-mali-stan-01

 

Kako bi garsonjera izgledala uredno i bila funkcionalna, potrebno je da sve bude na svom mestu i da ne pretrpavate stan nepotrebnim detaljima. Za uspomene i sitnice napravite mesto u uglu sobe tako što ćete zakačite policu na mestu koje je nepristupačno za druge komade nameštaja.

naslovna1-726x400 large_109278862-1265694482-studio-apartment-paris_0