Uredite stan – tajna je u detaljima

Kada uređujete stan ili kuću, pobrinite se da iskoristite prostor u potpunosti. Takođe, treba učiniti da prostorija izgleda što prostranije i maksimalno iskoristiti svetlost i boje. Ovog puta, osvrnućemo se na detalje koji će ulepšati Vaš prostor na suptilan, diskretan način. Upotrebite detalje na pravi način i udahnite novi život Vašim prostorijama u stanu ili kući.

detalje na pravi način i udahnite novi život Vašim prostorijama u stanu ili kući.

french-style_decorating__shutters


Neka različite kombinacije boja i oblika dođu do izražaja u Vašoj kuhinji. Izložite moderan set šoljica za kafu ili interesantan komplet tanjira na otvorenim policama. Crno-bela kombinacija je idealna solucija ako niste sigurni koje tačno boje želite. Igra boja će privući pogled i učiniti vašu kuhinju interesantnijom.

a3675d90d9b3e7661cb4e09f4cacbd17 modern-mugs-and-tea-cups
Kada osećate da Vašem kupatilu nešto nedostaje čak i kada znate da je potpuno opremljeno i funkcionalno, unesite dozu smirenosti prirodnim materijalima. Nežne boje i interesantne teksture daće Vašem kupatilu upravo ono što mu je potrebno.

sah-collection-towel-set
Ako volite elegantan i prefinjen enterijer, siva i bela su savršena kombinacija. Ova kombinacija doprinosi svežem izgledu a svetle boje čine prostor većim i prozračnijim. Crni, beli i sivi detalji postaju sve popularniji kada je reč o uređenju enterijera. Još jedna ljupka kombinacija sastoji se od ljubičaste i bele boje. Ljubičasta boja je spokojna i meka, dok bela stvara svež i miran ambijent, što ovu kombinaciju čini idealnom za dnevne i spavaće sobe.

small-Swedish-crib soba-u-ljubicastom
Romantične varijante ružičaste boje odlična su kombinacija za spavaću sobu. Ako ste romantična duša, spavaća soba je najprikladnije mesto da svoj stil izrazite kroz enterijer. Ružičasti tonovi izazivaju osećaj topline i radosti, a kombinacija ružičaste i sive učiniće Vašu spavaću sobu prefinjenom.

Palm-Springs-inspired-bedroom-284x284 greypink1