Dekorativne i funkcionalne – zidne police za Vasu kucu ili stan

Kada uređujete mali prostor ili ako volite lak komadni nameštaj, zidne police su uvek zanimljivo rešenje. Ako sobe u Vašem stanu li kući izgledaju pomalo bezlično i monotomo, zidne police će atmosferu učiniti tolijom a prostor popunjenijim. One će lako istaći lepotu prostorije i osvežiti je, a pritom ne zauzimaju mnogo prostora.

ti je, a pritom ne zauzimaju mnogo prostora.

7017a1519dfa043abf2c2ab51aad3026_category_large
Nemojte zanemarivati praktični i estetski značaj zidnih polica u dnevnoj sobi. One lako mogu postati centralni komad nameštaja u dnevnoj sobi a njihove namene su beskrajne. “Lebdeće police” su minimalističke, moderne i jednostavne a možete ih iskoristiti za efektno izlaganje svoje kolekcije suvenira ili sličnih sitnica. Otvorene police u dnevnoj sobi možete iskoristiti za odlaganje svojih knjiga i tako im dati zasluženo mesto u svom stanu.

преузимање cubo-police-set-slika-14482822 1623945_image 002
U malom prostoru kao što je kupatilo zidne police su apsolutno neophodne. Nije preporučljivo mali prostor pretrpavati velikim zatvorenim policama, tako da su one otvorene idealno rešenje. Možete ih koristiti za peškire i druge dekorativne predmete. Učinite kupatilo zanimljivim i odlučite se za jednostavne police koje štede prostor.

laundry_2Droom_2Dstorage_2Dideas1 9b4507847dfc0569ba97c1164fe41b02 3
Zidne police u kuhinji i trpezariji mogu biti jako dekorativne ali i praktične. Odlučite se za otvorene police na kojima možete držati začine, knjige sa receptima ili čak posuđe. One su odlično rešenje ako želite da osvežite kuhinju bez mnogo ulaganja.

white-kitchen-cabinets-6 otvorene-police-u-kuhinji (4) images