Moderna dekoracija – samolepljive nalepnice

Ako tražite način da izgled Vašeg doma više govori o Vašoj ličnosti, dekoracija zidova je odličan način da to postignete. Možete koristiti dekorativne nalepnice za zidove u različitim oblicima, sa raznim motivima ili čak njima ispisati Vaš životni moto. Ovi stikeri se lako nanose, i isto tako lako uklanjaju, tako da ih možete menjati kad god Vam dosade, a značajno doprinose izgledu Vašeg doma i utisku koji ostavljaju na Vaše goste.

isto tako lako uklanjaju, tako da ih možete menjati kad god Vam dosade, a značajno doprinose izgledu Vašeg doma i utisku koji ostavljaju na Vaše goste.

150589181260267059_kcN5fJ8x_f преузимање (3)


Samolepljive nalepnice za zid vam omogućavaju da na kreativan način ulepšate Vaš dom. Odlične su kada želite da samo osvežite izgled Vašeg doma, bez nereda i previše ulaganja – ove nalepnice na brz, jednostavan i jeftin način mogu da drastično promene i oplemene izgled Vašeg doma. Izbor motive je izuzetno veliki, samo treba pronaći onaj koji najviše odgovara Vama i drugim ukućanima.

преузимање преузимање (2) преузимање (1) images images (1)
Ovaj moderan oblik dekoracije enterijera pruža Vam jedinstven način da samostalno ukrasite Vaš dom upravo onim motivom koji se Vama najvise dopada. Ako želite da svi Vaši gosti vide koji je Vaš životni moto ili omiljena izreka, ovo je neponovljiv način da to i uradite. Ispišite stihove omiljene pesme ili imena dece u njihovoj sobi – mogućnosti su zaista velike.

images (2) Geco-art-dekorativna-nalepnica-ZVONCICA_slika_O_16654821 450-dinara-umesto-900-dinara-za-dekorativni-stiker-za-zid-prozor-vrata-najoriginalniji-ukras-za-vas-dom-ili-poslovni-prostor-130-1