Osvežite enterijer: Brzi i jednostavni trikovi

Kada se posle napornog radnog dana vratite kući, ono sto želite jeste udoban dom i opuštajuca atmosfera. Kada Vam enterijer Vašeg doma dosadi, osvežite ga uz par detalja. Preuređivanje i osvežavanje enterijera ne mora biti skupo ni komplikovano – jednostavne ideje su često i najbolje. Evo kako da uz jednostavne trikove postignete velike konačne efekte.

e. Evo kako da uz jednostavne trikove postignete velike konačne efekte.

22_1349140051f3fde
Dozvolite da Vaš dom priča priču o Vama! Porodične fotografije ce osvežiti zidove i daće ambijentu Vaš lični pečat. Ako ste to vec uradili, možete da promenite samo ramove ili ih premestite na drugi zid – to će uneti dovoljnu dozu različitosti.

images (3) images (4)
Mali detalji čine veliku razliku. Još jedno kreativno rešenje za brzu transformaciju prostorije jesu unikatni jastuci. Oni su važan element enterijera i važno je da budu kako udobni, tako i estetski privlačni. Zanimljivi jastuci čija boja odskače i privlači pažnju će uneti veliku promenu u Vaš enterijer.

images (6) images (5)
Za predivnu promenu nije potrebno veliko ulaganje. Sobne biljke će Vam ulepšati enterijer i pročistiti vazduh u prostoriji. Ako želite da osvežite svoj dom bez mnogo ulaganja, ovo je idealan način za to. Sobno cveće ce oplemeniti Vašu protoriju na brz i efektan nacin.

images (1) images (7)
Ako ste spremni za malo veće ulaganje, prefarbajte zidove. Vedra boja zidova uneće više energije u Vaš dom i obezbediti Vam veseo ambijent. Ako želite, mozete da ofarbate samo jedan zid i tako ga naglasite i učinite centralnim detaljem u datoj sobi.

преузимање images