Kreveti na sprat za dečije sobe

Ako živite u manjem stanu u kome Vaša deca moraju da dele isti prostor, potrebni su Vam svi trikovi koji će Vam pomoći da maksimalno iskoristite prostor. Jedan od trikova za uštedu prostora kojima porodice u takvoj situaciji pribegavaju jesu kreveti na sprat. Na taj način ćete uštedeti prostor, a deca dobijaju odvojen deo za odmor tako da ne smetaju jedno drugom. Ovakve krevete možete napraviti od punog drveta, medijapana ili metala.

ostor, a deca dobijaju odvojen deo za odmor tako da ne smetaju jedno drugom. Ovakve krevete možete napraviti od punog drveta, medijapana ili metala.

Deciji-kreveti-na-sprat3 733580011

Ako ste ljubitelj klasike, možete napraviti krevet od punog drveta pri čemu su merdevine sa prednje strane. Oni su stabilni i jaki, a dobra je ideja napraviti ih tako da se kasnije mogu razdvojiti ako deca budu dobila zasebne sobe. Modernija varijanta ovakvog kreveta jeste da donji krevet bude na rasklapanje sa fiokama za odlaganje stvari, dok je gornji krevet klasičnih dimenzija a do njega se može doći bočnim stepenicama.

naspr Deciji-kreveti-na-sprat4

Ako imate posebne zahteve po pitanju dezena, dobra je ideja naručiti krevet od medijapana koji može biti u omiljenoj boji Vašeg deteta. Potom, sav drugi nameštaj uskladite sa odabranom bojom. Ako naručujete takav krevet, možete ga učiniti i malo interesantnijim tako što donji i gornji krevet neće biti u ravni.

childrens-room преузимање

Metalni kreveti su minimalistički i jednostavnog dizajna. Njihova osnova je urađena od metala, a mogu biti i sastavni deo radnog stola ili fotelje na rasklapanje. Radni sto može biti smešten ispod kreveta i na taj način uštedeti mnogo slobodnog prostora.

bunkbeds-hq-05-600x600 kidsomania-06