Novo porodično naselje u izgradnji na najboljoj lokaciji u centru Jagodine

, Centar, Jagodina, Srbija

55.949€

1 434 €/m²

Tip

Stan

Površina

39 m²

Struktura

1.0

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1.0
Cena
55.949€
Površina
39 m² (1 434 €/m²)
Sprat
Prizemlje
Ukup. spratova
5
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Lift
Da
Nameštenost
Prazan
Ažuriran
29.09.2023
ID
799373

Opis

New District designed by INC je najsavremeniji stambeni kompleks sa jedinstvenim pristupom eleganciji i ekskluzivnosti, premium kvaliteta koji nudi simbiozu udobnosti i sigurnosti, kao i izuzetno visoke funkcionalnosti na najboljoj lokaciji u gradu!

Ono što projekat čini jedinstvenim, pored zavidne lokacije, jeste KROVNA POVRŠINA OBJEKTA koja će biti iskorišćena za rekreativno zabavni sadržaj uz maksimizaciju zelenih površina i biće dostupna svim stanarima kompleksa. Krovna bašta biće idealna za večernja okupljanja, proslave rođendana i za organizovanje drugih zabavnih aktivnosti stanara.

Krovna površina je planirana kao PROHODNA TERSA SA BAZENOM 20m2 KOJI ĆE BITI OKRUŽEN ZELENILOM I LEŽALJKAMA.

Zgrada, izolovana od gradske gužve i sa privatnošću za vlasnike stanova nalaziće se u ulici Braće Milosavljević na samo nekoliko desetina metara od izlaza na glavnu ulicu. Lamele kompleksa kapijom i rampom biće “zatvorene” za slučajne prolaznike tako da će porodice mirno uživati u dvorištu zgrade, družeći se i igrajući sa decom.

Kao novo luksuzno i jedinstveno porodično naselje New District kompleks za najmlađe stanare planira izgradnju dečjeg igrališta na parteru, po svim evropskim standardima, na kojima će naši najmlađi stanari kreirati svoje najlepše uspomene iz detinjstva.

Stambeno naselje biće obezbeđeno video nadzorom, a posebna služba biće angažovana na održavanju higijene i čistoće u lamelama, čićenju ba

Kontakt info

Heroldo Nekretnine
Reg. posrednika br.
022
Adresa
Jagodina, K.Milice 74
Telefon
035/8222... Prikaži broj (08-19h, sub.09-15h)

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine