Na prodaju seosko domaćinstvo u Dvorici

, Dvorica, Okolina, Ćuprija, Srbija

20.000€

344 €/m²

Tip

Kuća

Površina

58 m²

Struktura

2.5

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
2.5
Cena
20.000€
Površina
58 m² (344 €/m²)
Površina placa
5.03
Sprat
Prizemlje
Nameštenost
Polunamešten
Ažuriran
29.04.2024
ID
1159984

Opis

Pozivamo sve zainteresovane kupce da razmotre ovu jedinstvenu priliku za kupovinu seoskog domaćinstva u predivnom ruralnom ambijentu Dvorice. Ovo idilično imanje nudi miran i autentičan životni stil, daleko od gradske gužve.
Seosko domaćinstvo se nalazi u mirnom delu Dvorice, okruženom zelenilom i netaknutom prirodom. Dvorica se nalazi na samo nekoliko kilometara udaljenosti od Ćuprije i Jagodine.

Glavna kuća: Prostrana i šarmantna seoska kuća s tradicionalnim elementima, koja nudi udoban životni prostor. Sastoji se od dve spavaće sobe, kupatila, kuhinje, dnevnog boravka i trpezarije.
Pomoćni objekti: Na imanju se nalazi nekoliko pomoćnih objekata, uključujući garažu, ostavu, i druge prostorije koje se mogu prilagoditi prema potrebama novih vlasnika.
Prostrano dvorište: Veliko dvorište pruža obilje prostora za uređenje vrtova, voćnjaka ili bilo kojih drugih dodataka po vašoj želji.

Pogodnosti:
Prirodna lepota: Okruženi predivnim krajolikom i čistim vazduhom, stanovnici ovog imanja mogu uživati u miru i tišini seoskog života.
Blizina sadržaja: Iako se nalazi u ruralnom okruženju, imanje je blizu svih bitnih sadržaja kao što su trgovine, škole, medicinske ustanove i javni prevoz.
Mogućnosti za hobije: Prostorija za razne hobije kao što su baštovanstvo, uzgoj domaćih životinja ili bilo koja druga rekreativna aktivnost.

Ukoliko želite da pogledate nekretninu sa nekim od naših agenata ili imate dodatnih pitanja u vezi ove ili

Kontakt info

Heroldo Nekretnine
Reg. posrednika br.
022
Adresa
Ćuprija, 13. oktobar br.5
Telefon
035/8477... Prikaži broj (08-19h, sub.09-15h)

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine