Zvezdara, Cvetkova pijaca - Vojvode Dovezenskog 57m2

Vojvode Dovezenskog , Cvetkova pijaca , Zvezdara, Beograd, Srbija

159.000€

2 789 €/m²

Tip

Stan

Površina

57 m²

Struktura

2.0

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.0
Cena
159.000€
Površina
57 m² (2 789 €/m²)
Sprat
1
Ukup. spratova
2
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
13.05.2024
ID
1175963

Opis

57m2 (dve terase), 1/2, EG, ktv, internet, klima, interfon.

Mala i mirna ulica Vojvode Dovezenskog se nalazi u blizini Cvetkove pijace, povezuje Hektorovićevu ulicu i Bulevar kralja Aleksandra. U neposrednoj blizini se nalazi kompletna infrastruktura koja je neophodna za lep i ugodan život. Lokacija ima odličnu povezanost sa svim delovima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza, a u neposrednoj blizini se nalaze vrtić, škola, pijaca, apoteka, Dom zdravlja i mnogobrojne prodavnice.

U prilici smo da Vam ponudimo odličan dvosoban stan na prvom spratu manje dvospratne zgrade useljene 2020-te godine. Stan je dvostrano orijentisan, maksimalno iskorišćene kvadrature, svetao i sunčan tokom celog dana, bez buke zbog orijentisanosti stana i samog položaja zgrade, komfornih prostorija funkcionalno raspoređenih. Dnevni boravak sa izlaskom na jednu od terasa, objedinjen je sa trpezarijom i kuhinjom u skladu sa trendovima moderne arhitekture. U spavaćoj sobi je plakar čitavom širinom zida. Stanje stana je odlično te nisu potrebna dalja ulaganja. Grejanje je etažno na struju pruža čime se omogućava optimizacija i racionalizacija troškova. U ponudi je još jedan stan na drugom spratu površine 46m2.

Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele stan za život ili kao investiciju za izdavanje, na veoma traženoj i infrastrukturno razvijenoj lokaciji.

Od prostorija: hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spava?

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine