Vračar, Kalenić - Novopazarska 115m2

Novopazarska , Kalenić, Vračar, Beograd, Srbija

950.000€

8 260 €/m²

Tip

Stan

Površina

115 m²

Struktura

4.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4.0
Cena
950.000€
Površina
115 m² (8 260 €/m²)
Sprat
1
Ukup. spratova
5
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
26.04.2024
ID
933809

Opis

4.0, 115m2 (tri terase), 1/5, CG, LUX, lift, klima, garažno mesto, video nadzor, podrum, interfon, internet, telefon, ktv.

Novopazarska ulica počinje od Makenzijeve i seče ulicu Maksima Gorkog, a završava se kod ulice Vojvode Dragomira. Spada u mirnije ulice jer je jednosmerna i sa manjim intenzitetom saobraćaja. U delu ulice, bliže ulici Vojvode Dragomira poslednjih godina izgrađene su vrhunske zgrade koje su ovaj deo grada učinile jednim od najatraktivnijih kad su nepokretnosti u pitanju.

U prilici smo da Vam ponudimo vrlo luksuzan četvorosoban stan na prvom spratu petospratnice novije gradnje iz 2011. godine, sa malo stanova (dva po spratu). Investitorovi dosadašnji projekti garantuju vrhunski kvalitet i estetiku. Zgrada i stan su zidani i opremani vrhunskim materijalima i opremom. Stan je dvostrano orijentisan i svetao, sve prostorije su prostrane i funkcionalno raspoređene, komforan dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom je orijentisan ka ulici dok je spavaći blok sa tri spavaće sobe izdvojen i orijentisan ka dvorišnoj strani. Sama po sebi, ova nepokretnost je prostorno odlično koncipirana, modernog dizajna enterijera i potpuno zadovoljava kriterijume današnjeg modernog stila življenja. Odlikuje ga visok kvalitet opreme i ugrađenih komponenti i materijala, spoljašnja stolarija je aluminijum drvo, na svim prozorima su komarnici, unutrašnja vrata su farbani medijapan, a parket, keramika kao i sanitarije su najboljeg kvaliteta. Lift u zgr

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine