Uredite dom sa stilom – Jednostavni saveti za elegantan enterijer

Postici elegantan i moderan enterijer nije posebno tesko ukoliko poznajete osnove uredjenja i pritom znate kako da unesete elemente koji govore o Vasoj licnosti. Ako Vas zanima kako da to uradite, pogledajte naredni tekst.

55

55.jpg">55

Najbitnije je da se odlucite za jednu paletu boja koje cete se pridrzavati u celom domu uz varijacije po pitanju kombinacije boja, s tim sto se u svakoj sobi moze naci nekim upecatljiv detalj jarke boje koji ce razbiti monotoniju  i dati prostoriji veseliju notu.

56

Ukoliko imate neki upecatljiv komad namestaja, nemojte ga smestiti u neki udaljeni cosak, vec se potrudite da se on nadje u sredistu sobe. Ako je u pitanju veci komad, poput kreveta ili stola, mozete oko tog detalja graditi ostatak enterijera.

57

Bilo da renovirate stan ili kucu ili samo zelite da osvezite izgled postojeceg enterijera, zapamtitite da jedan zid oblozen tapetama ili prekrecen u zanimljivu boju, kao i jedinstveni detalji, mogu da naprave veliku razliku. Zato se nemojte plasiti tapeta sa upadljivim dezenom, odlucite se da prefarbate zid ili na vidno mesto stavite neki jedinstveni suvenir sa nekog putovanja.

54