Trikovi za osveženje enterijera bez trošenja novca

Ako Vam je dosadio raspored nameštaja u stanu i rado biste nešto promenili, ali bez trošenja novca, treba da znate da za dobro osmišljen i dekorisan enterijer novac i nije potreban. Ono što je neophodno je da znate par trikova i kako da ih iskoristite u svoju korist. Evo par ideja za jeftino osveženje enterijera.

osveženje enterijera.

Extraordinary-Chaise-Sofa-decorating-ideas-for-Living-Room-Transitional-design-ideas-with-Extraordinary-area-rug-chaise zavese-1382536705-17778

Već znamo koliko je pravilan odabir zavesa važan za enterijer, ali treba znati i to da mesto, odnosno visina zavesa može vizuelno da smanji ili uveća visinu prostorije. Ukoliko Vam visina plafona to dozvoljava, podignite garnišne i odlučite se za zavese koje padaju od plafona do poda. Na taj način ćete ne samo povećati visinu prostorije, već i dati osećaj udobnosti i topline.

zavese2 c5b725771c233c3f5399d32a3631da1a

Za stvaranje osećaja udobnosti u enterijeru možete iskoristiti i jastuke – ništa ne može tako brzo da stvori takav osećaj kao mnoštvo jastuka na krevetu. To je kreativan i veoma jednostavan način da osvežite izgled enterijera, a za dodatni osećaj udobnosti koristite jastuke različitih dezena i veličina.

Sareni-jastuci jastuci-dekor-enterijer (4)

Ako je Vaš najveći problem u trenutnom uređenju stana jednoličnost, detalji jarkih boja će taj problem rešiti u trenutku. Možete odabrati boju koja se uklapa u trenutnu paletu u Vašem domu i naći jarku nijansu ili pak naći onu koja će se isticati upravo kontrastom.  Veoma je verovatno da u kući već imate dekorativne detalje u boji koju želite, a u slučaju da ipak nemate, uz malo ulaganje ćete postići mnogo.

Ideja-za-uredjenje-dnevnog-boravka Ciklama-detalji-u-enterijeru1