Odaberite prave garnisne

Garnisne imaju ne samo prakticnu, vec i estetsku funkciju, a i sve je vise onih koji im posvecuju zasluzenu paznju i biraju interesantne modele i boje. Izbor dizajna i materijala je vrlo veliki, isto kao i spektar tehnickih resenja. Pogledajte i saznajte sta je sve u ponudi pre nego sto krenete u kupovinu ovog detalja ciju cete vrednost spoznati tek kada zavrsite sa dekoracijom enterijera.

kupovinu ovog detalja ciju cete vrednost spoznati tek kada zavrsite sa dekoracijom enterijera.

akcija-garnisne

Standardne garnisne su od drveta i dosta su povoljne, a i lako se mogu prilagoditi velicini prozora. Iako se najcesce nalaze u boji drveta, mozete ih i prefarbati po svojoj zelji. Garnisne malo bolje obrade su izradjene od medijapana, ali su zato i malo skuplje. Bez obzira na materijal, zahvaljujuci novijoj tehnologiji sve vrste garnisni se mogu naci u razlicitim bojama i sa raznim dezenima.

index13

U poslednje vreme su popularne garnisne sa manjim precnicima, zahvaljujuci cemu su one vrlo diskretne. Osim standardnih okruglih, tu su i garnisne pravougaonog ili kvadratnog preseka koje su daleko interesantnije. Jos jedan zanimljivi detalj jeste zavrsetak garnisne i ovi zavrseci mogu biti razlicitih oblika i boja.

index12

Garnisne se montiraju kao jednoredne ili u dva reda, u slucaju da zelite i zavesu i draperiju u sobi, sto Vam daje siroke mogucnosti za dekoraciju. Osim toga, one se mogu montirati na zid ili plafon, premda su zidni modeli daleko popularniji. Mozda Vam se cini da garnisne nisu nesto cemu treba posvecivati posebnu paznju, u kombinaciji sa interesantnim zavesama, one doprinose kompletnom ambijentu sobe.

index10