Moderan enterijer – Kako da uredite svaki deo svog doma

Moderan stil zivota i moderan stan u Beogradu, Novom stanu ili nekom drugom velikom gradu cesto podrazumevaju i savremeno uredjenje enterijera. I dok na razne nacine trazite inspiraciju dekor svog doma, moze Vam se uciniti da moderan dizajn zahteva i vecu sumu novca kako bi se to ostvarilo. Ipak, stil i funkcionalnost cesto zapravo nisu povezani sa kolicnom novca, vec sa Vasim umecem i voljom da osmislite dizajn i potrazite odgovarajuce komade namestaja.

oze Vam se uciniti da moderan dizajn zahteva i vecu sumu novca kako bi se to ostvarilo. Ipak, stil i funkcionalnost cesto zapravo nisu povezani sa kolicnom novca, vec sa Vasim umecem i voljom da osmislite dizajn i potrazite odgovarajuce komade namestaja.

trpezarija-uredjenje

Za uredjenje dnevne sobe odvojite najvise vremena, jer je ipak to prostorija u kojoj se provodi najvise vremena i koja ima niz razlicitih funkcija, i tada u obzir treba uzeti upravo te funkcije, potom dimenzije i poruku koju zelite da ova soba prenosi. Kao i kod svake druge prostorije, i ovde je potrebno da prostor iskoristite sto vise, ali ne tako sto cete preterati sa namestajem. Ipak dnevna soba treba da bude takva da se kroz nju neometano krecete. Odaberite udoban namestaj jednostavnog dizajna, a za odlaganje stvari iskoristite razne zidne police.

Moderna-dnevna-soba

Spavaca soba treba da bude opremljena tako da Vam pruzi mir i obezbedi okrepljujuci san, i uredjenju ove prostorije treba sa tom idejom i pristupiti. Kada odabirate boje i kupujete namestaj i tepihe, imajte na umu da svaki detalj treba da doprinese celokupnom umirujucem ambijentu. Zato pazljivo birate boje i materijale i pronadjite dizajn koji odise toplinom i spokojem.

moderna-feministička-spavaća-soba

Pri opremanju trpezarije je bitno da se vodite svojim potrebama i birate namestaj koji prvenstveno Vama odgovara, a da po mogucstvu moze da se prilagodi i gostima, kao sto je to slucaj sa stolom na razvlacenje, na primer. Tu je i radni prostor, koji treba posebno pazljivo urediti ako planirate posete poslovnih saradnika. Osim toga sto ovaj prostor mora biti organizovan tako da se Vi u potpunosti tu pronalazite, ali tako da Vas pritom i inspirise.

50f1626226725moderna_trpezarija_u_ljubičastim_tonovima