Mesta za knjige u malom stanu

Ako živite u malom stanu a veliki ste ljubitelj knjiga, sigurno ste u nedoumici gde da ih smestite. Kao što je to slučaj i sa drugim komadima nameštaja kada živite u malom stanu, i sa policama za knjige morate biti kreativni. Iskoristite svaki deo slobodnog prostora za odlaganje svojih knjiga ili drugih sitnica. Evo nekih ideja kako da to učinite.

a ili drugih sitnica. Evo nekih ideja kako da to učinite.

662dc24d85d77a2df339d0f04779221a images (2)

Kako je za mali stan idealan multifunkcionalan nameštaj, kreveti koji ispod sedišta imaju policu će biti odličan izbor ako nemate mnogo prostora za smeštanje police na drugim mestima u stanu. Ako takav krevet ne možete naći na tržištu, možete ga i naručiti pošto je jednostavnog dizajna i lak je za izradu. Takve police ne moraju biti samo ispod, već i sa strane ili iznad kreveta.

преузимање images (1) Understairs Seating images

 

Kada uređujete mali stan, iskoristite zidove koliko god je to moguće. Umesto masivnih komodica koje stoje na podu, potražite plutajuće police jednostavnog dizajna koje se kače na zid. One su dovoljno jednostavne da ne opterete prostor a vrlo su praktične. Iskoristite gornje delove zidova da bi Vam ostalo više prostora u donjim delovima. Prostor iznad vrata ili kreveta često ostaje neiskorišćen, a taj prostor možete mnogo pametnije iskoristiti.

преузимање (2) преузимање (1)  -beds