Lepo i prakticno - kako urediti garsonjeru

Prvi korak je da isplanirate prostor i odredite mu namene. Kako se prostor kuhinje i trpezarije cesto preklapaju, kuhinjski pult ili kuhinjsko ostrvo su odlican nacin da vizuelno odvojite kuhinju od ostatka prostora a on Vam ujedno moze sluziti i kao trpezarisjki sto.

Dnevni boravak bi trebalo da sadrzi garnituru za sedenje, tv komodu, klub sto, ali uz dobar raspored, tu mozete odrediti i mesto za radni prostor. Kako ste u garsonjerama dosta ograniceni prostorom, vodite racuna da ga ne pretrpavate nepotrebnim sitnicama koje ce takav prostor ciniti jos manjim, vec se opredelite za namestaj koji je praktican ali i jednostavnih linija i svetlih boja. Tu je pozeljno naci visenamenski namestaj, poput kreveta sa prostorom za odlaganje, stola koji sadrzi fioke ili se moze rasklapati, a obratite paznju i na prostor iznad vrata gde mozete montirati police za odlaganje.

Ukoliko Vam je ovo dalo neke dobre ideje za uredjenje malog prostora, a ujedno trazite i manji stan za kupovinu, ovde mozete videti odlicnu ponudu garsonjera u Nisu.

https://www.svenekretnine.com/garsonjera+prodaja+nis/pretraga