Kako urediti deciju sobu lepo i prakticno

Kada uredjujete deciju, ali i svaku drugu sobu, cilj Vam je da prostor koji imate na raspolaganju maksimalno iskoristite, ali i da sobu dekorisete tako da se dopadne Vasoj deci, sto nije tako lako, narocito ako imate vise dece. Potrebno im je obezbediti kutak za odmor, za ucenje, za odlaganje stvari. Ipak, to nije nemoguce, potrebno je samo malo volje i maste. Ako Vam je potrebna inspiracija, pogledajte neke ideje i savete.

ari. Ipak, to nije nemoguce, potrebno je samo malo volje i maste. Ako Vam je potrebna inspiracija, pogledajte neke ideje i savete.

sobe00001

Ako imate decu istog pola, problem izbora boja ce biti malo manji nego u suprotnom slucaju. Ipak, i za tu situaciju postoji lako resenje – odaberite neutralnu osnovu, a potom mozete da dodajete detalje u drugim bojama koje odgovaraju svakom detetu ponaosob. Ukoliko je soba dovoljno velika, mozete cak nabaviti pregradu i tako stvoriti dve celine u istoj prostoriji.

Modularne-decije-sobe

Ako imate decu istog pola, a morate da stedite na prostoru, krevet u krevetu je odlicno resenje. U tom slucaju se drugi krevet zajedno sa dusekom nalazi na mestu gde su inace fioke ispod standardnog kreveta. Takodje su interesantni i kreveti na sprat, koji se danas mogu naci u mnogim varijantama, pa se cak i radni sto moze naci ispod takve vrste.

211765402