Decija soba – Kako obezbediti dovoljno mesta za odlaganje stvari

Ako je decija soba u Vasem stanu mala, onda verovatno imate problema sa mestom za odlaganje raznih manje ili vise bitnih stvari. Odrzati deciju sobu urednom je cesto vrlo tesko, narocito ako imate vise dece, sto ostavu cini jos bitnijim kutkom. Ono sto je potrebno da sacuvate dosta vremena, a odrzite deciju sobu cistom jeste da ona bude funkcionalna.

a vremena, a odrzite deciju sobu cistom jeste da ona bude funkcionalna.

decija_soba _u _potkrovlju_2

Birajte namestaj koji imate visestruku funkciju i stedi prostor je odlicna ideja za decije sobe, narocito one male, kako bi ostalo i malo slobodnog prostora za igru. Kreveti sa fiokama, ormani i police se moraju naci u sobi jer deca imaju dosta stvari koje treba odloziti na sigurno kada se ne koriste.

Plava-decja-soba

Lebdece police su odlicno resenje za sve prostorije, bilo da su male ili ne, pa je tako slucaj i ovde. Njih mozete montirati gde god i kako god Vam odgovara, i to onoliko njih koliko Vam slobodan prostor dozvoljava. U zavisnosti od materijala, na ove se police mogu odlagati razne stvari, od ukrasa i sitnica pa sve do knjiga. Njih mozete postaviti iznad kreveta, radnog stola ili cak uz pomoc njih maksimalno iskoristiti slobodan ugao sobe.

RTEmagicC_2013_08_29_Mala_decija_soba_1.jpg

Ukoliko se niste na vreme setili da potrazite krevet sa fiokama, u taj slobodan prostor mozete smestiti dekorativne kutije koje takodje mogu da posluze za odlaganje niza raznih stvari. Te kutije mogu biti od plastike, drveta ili pruca, u zavisnosti od toga sta se uklapa u enterijer. Ovaj trik mozete iskoristiti i u svojoj spavacoj sobi zbog ustede prostora.

deca-soba-boje-raspolozenje-1363383674-283221