Zvezdara, Konjarnik - Rudo 66m2

Rudo , Konjarnik, Zvezdara, Beograd, Srbija

155.000€

2 348 €/m²

Tip

Stan

Površina

66 m²

Struktura

2.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.0
Cena
155.000€
Površina
66 m² (2 348 €/m²)
Sprat
3
Ukup. spratova
28
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
18.05.2024
ID
1186723

Opis

2.0, 66m2(terasa), 3/28, lift, CG, video nadzor, interfon, internet

Rudo naselje objedinjuje tri stambena objekta koji svojom veličinom i upadljivošću predstavljaju simboličku kapiju na ulasku u Beograd iz pravca istoka. Miran deo grada projektovan za porodični život, sa puno zelenih površina, pokriven je kompletnom uslužnom i obrazovnom infrastrukturom. Brza saobraćajna veza sa centrom grada i prigradskim naseljima, čini ga sve traženijom lokacijom na opštini Zvezdara.

U prilici smo da vam ponudimo izuzetno komforan stan na trećem spratu višespratnice sa četiri lifta. Zgrada urednog ulaza smeštena u blizini Aviv parka, okružena je uređenim igralištem za decu i prostranim parkingom bez naplate. Po strukturi dvosoban stan, lako je adaptibilan u dvoiposoban zbog odličnog rasporeda prostorija. Prozračan, izuzetno svetao i bez buke. Prostran dnevni boravak, lepa terasa celom dužinom stana i panoramski pogled iz skoro svih prostorija daje dodatnu dozu komfora i udobnosti. Izvorno održavano stanje stana pruža savršenu mogućnost da kroz uređenje po svojoj želji budući vlasnik u potpunosti izvuče maksimum iz velikog potencijala i postojeći prostor potpuno prilagodi svojim potrebama. Grejanje je centralno.

Prednost lokacije, brza saobraćajna komunikacija sa svim delovima grada i dobra snabdevenost čini ga za svaku preporuku.

Od prostorija: hodnik,objedinjen kuhinjsko – trpezarijski prostor, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo i

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine