Zvezdara, EAST SIDE - Mirka Sandića, 73m2

Mirka Sandića , Rudo, Zvezdara, Beograd, Srbija

210.000€

2 876 €/m²

Tip

Stan

Površina

73 m²

Struktura

3.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3.0
Cena
210.000€
Površina
73 m² (2 876 €/m²)
Sprat
1
Ukup. spratova
6
Grejanje
Centralno
Lift
Da
Garaža
Da
Ažuriran
20.04.2024
ID
1139328

Opis

Zvezdara, EAST SIDE - Mirka Sandića

3.0, 73m2 (lođa), 1/6, CG, klima, lift, interfon, video nadzor, garaža

Prodaje se luksuzan, trosoban stan, na prvom spratu u novoizgrađenom kompleksu "EAST SIDE". Funkcionalnog je rasporeda, bez prolaznih soba, izuzetno osvetljen i sunčan.

Sastoji se od dnevnog boravka povezanog sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe od kojih jedna poseduje garderober, kupatila, toaleta, hodnika i lođe.

Maksimalno je iskorišćen prostor, napravljena su mesta za ugradne plakare, kako se ne bi zauzimao dodatno prostor. Izrađen je projekat za kuhinju, garderober i ugradne plakare po meri, što omogućava izradu istog, ukoliko budući kupac bude želeo, uz dogovor.

Pri izgradnji i sređivanju stana korišćeni su visokokvalitetni materijali. U stanu je urađena kompletna keramika u kuhinji, kupatilu i toaletu, parket u hodniku i sobama, sigurnosna vrata, uvedeno je centralno grejanje koje možete samostalno podešavati i plaćanje je po utrošku i postavljen je klima uređaj u dnevnom boravku.

Zgrada poseduje Otis lift, energetski pasoš, kao i garažu ispod celog kompleksa. Kompleks se sastoji od šest zgrada, gde je unutar kompleksa napravljeno igralište za decu, predviđene su klupe za sedenje i dosta zelenila. Ušuškano od gradske buke.

Nalazi se u neposrednoj blizini Bulevara kralja Aleksandra, Ustaničke ulice, prodavnica, marketa, škola, tržnog centra, kao i mnogobrojnih stajališta gradskog prevoza - što omogućava

Kontakt info

Moj Kvadrat D.o.o
Reg. posrednika br.
167
Kontakt osoba
Moj Kvadrat
Telefon 1
011/334... Prikaži broj
Telefon 2
011/334... Prikaži broj
Adresa
Beogradska br.71
Palilula
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine