126m2 – Svetozara Markovića, Vračar, Beograd

, Cvetni Trg, Vračar, Beograd, Srbija

495.000€

3 928 €/m²

Tip

Stan

Površina

126 m²

Struktura

4.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4.0
Cena
495.000€
Površina
126 m² (3 928 €/m²)
Sprat
3
Grejanje
Centralno
Nameštenost
Namešten
Uknjižen
Da
Ažuriran
30.04.2024
ID
1165857

Opis

Predstavljamo vam retku priliku da postanete vlasnik elegantnog stana smeštenog u ulici Svetozara Markovića, na svega korak od prelepog Tašmajdanskog parka. Ovaj raskošni stan površine 126m² pruža ne samo prostranost već i autentičan šarm salonca.

Tri prostrane spavaće sobe omogućavaju vam udoban smiraj nakon napornog dana, dok prostrana dnevna soba poziva na opuštanje i okupljanje sa porodicom i prijateljima. Opremljena kuhinja pruža mesto za kulinarske avanture, a dva kupatila donose praktičnost u svakodnevnom životu.

Nalazi se na trećem spratu zgrade koja trenutno nema lift, ali budite bez brige - stanari su se organizovali i proces ugradnje novog lifta je već u toku. Ova investicija će znatno unaprediti komfor stanovanja.

Lokacija ovog stana je izuzetno povoljna, sa blizinom Tašmajdanskog parka i lakoćom pristupa svim važnim sadržajima u okolini.

Ukoliko tražite prostor koji kombinuje eleganciju, prostranost i autentičnost salonca, ne propustite ovu priliku. Za dodatne informacije ili dogovor za obilazak stana, slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt info

Bc Properties Beograd
Reg. posrednika br.
1375
Kontakt osoba
Bc Bc
Telefon 1
064000... Prikaži broj
Adresa
Trg Nikole Pašića 5
Trg Nikole Pašića
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine