VRACAR CRVENI KRST 61m2 , T , 195000e

Cerska , Crveni Krst, Vracar, Beograd, Srbija

195.000€

3 196 €/m²

Tip

Stan

Površina

61 m²

Struktura

2.5

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.5
Cena
195.000€
Površina
61 m² (3 196 €/m²)
Sprat
4
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Ne
Uknjižen
Ne
Ažuriran
22.04.2024
ID
1060563

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Crveni krst, Cerska, 2.5, 61.42 m2 sa terasom, IV od V spratova, cg sa kalorimetrima, telefon, lift, interfon, ktv, internet, klima, brzo useljiv, upotrebna dozvola (zgrada je na knjizenju), novogradnja iz 2019. godine.

Komforan, svetao i suncan, dvostrano orijentisan stan na cetvrtom spratu u kvalitetno izgradjenoj petospratnici iz 2019. godine. Zgrada se nalazi u mirnom delu ulice, pruzajuci siguran i tih okolis za porodicu. Stan je savrsen za sve generacije, od mladih porodica do onih koji traze komfor i eleganciju, centralno lociran, a opet daleko od gradske buke. Blizina prevoza, trgovina, skola, vrtica, kultrurnih i sportskih sadrzaja, cine stan idealnim mestom za sve svakodnevne potrebe.

Prvi utisak diskretnog dizajna fasade, sa termo izolacijom i urednim prostranim, vrlo odrzavanim stepenistem, obecava ne samo prijatan zivot u ovom stanu, vec i da ce on postati pravi udobni dom.

Centralno grejanje sa kalorimetrima, garantuje ekonomicnu potrosnju i niske rezijske troskove.

Stan ima odlicno iskoriscen prostor, ukljucujuci prostrani hodnik sa garderoberom, kupatilo, veliki dnevni prostor sa izlaskom na terasu, kuhinju i trpezariju.

2 spavace sobe, od kojih jedna ima izlaz na sopstvenu terasu.

Kvalitetni materijali podrazumevaju prvoklasnu stolariju sa termo staklima, roletne, rolo komarnike, visokokvalitetnu sanitariju i prvoklasni hrastov parket.

Zahvaljujuci prirodnoj svetlosti, stan odise prostranoscu i komforom

Kontakt info

Raičević Nekretnine
Reg. posrednika br.
305
Kontakt osoba
Raicevic nekretnine
Mobilni telefon
060/305... Prikaži broj
Adresa
Deligradska 26
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine