0% - provizija - 212m2 – Landmark Residences, bul. kralja Aleksandra

, Bulevar kralja Aleksandra, Vračar, Beograd, Srbija

1.117.000€

5 268 €/m²

Tip

Stan

Površina

212 m²

Struktura

5+

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
5+
Cena
1.117.000€
Površina
212 m² (5 268 €/m²)
Sprat
8
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Parking
Da
Nameštenost
Prazan
Ažuriran
24.04.2024
ID
1119389

Opis

***CENE SU IZRAŽENE SA UKLJUČENIM PDV-om.***

Na prestižnoj lokaciji, Bulevar Kralja Aleksandra 142, bivši "Depo" dobija novo lice kao ekskluzivan stambeno-poslovni kompleks - Landmark Residence. Očekujte jedinstvenu kolekciju ekskluzivnih stanova, među kojima se ističe luksuzni četvorosoban stan na 8. spratu.

Ovaj trostrano orijentisan stan sa 212m2 prostora pruža pogled na bulevar kralja Aleksandra, na Sredačku ulicu i dvorište. Sa četiri spavaće sobe, jednom prostranom dnevnom sobom, kuhinjom, dva kupatila i terasom od 23m2, ovaj stan nudi ne samo prostrane unutrašnje prostorije već i dodatni komfor za opuštanje na otvorenom.

Landmark Residence, inspirisan uspešnim projektom Kneza Milosa Residence, nudi vrhunski komfor, recepciju, obezbeđenje i usluge održavanja. Smestio se u neposrednoj blizini ključnih sadržaja, čineći ga savršenim domom za porodice koje žele udobnost u samom srcu grada.

Projekat se sastoji od tri lamele s ukupno 121 stanom, od dvosobnih do petosobnih, sa planiranim završetkom gradnje u oktobru 2024. godine. Arhitektonski tim Mašinoprojekta i izvođač radova, domaća firma Novkol, garantuju visok kvalitet i funkcionalnost.

Stanovi su opremljeni najvišim standardima, uključujući sistem centralnog gradskog grejanja, klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom i premium završne materijale.

Garaža sa četiri podzemne etaže, pristupljiva iz Sredačke ulice, obezbeđuje lako parkiranje uz natkrivene dvosmerne

Kontakt info

Bc Properties Beograd
Reg. posrednika br.
1375
Kontakt osoba
Bc Bc
Telefon 1
064000... Prikaži broj
Adresa
Trg Nikole Pašića 5
Trg Nikole Pašića
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine