ZEMUN GORNJI GRAD 349m2 , T , 715000e

Gornjogradska , Gornji Grad, Zemun, Beograd, Srbija

715.000€

2 048 €/m²

Tip

Kuća

Površina

349 m²

Struktura

7.0

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7.0
Cena
715.000€
Površina
349 m² (2 048 €/m²)
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Lift
Ne
Garaža
Ne
Uknjižen
Da
Ažuriran
25.04.2024
ID
1147167

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Zemun, Gornji grad, Gornjogradska, 7.0 kuca od 349 m2, terasa, PR + I + PTK, eg, telefon, bez lifta, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, useljiva po dogovoru, uknjizena na 349 m2, tri parking mesta, stara gradnja.

Atraktivna kuca na tri nivoa, kvalitetno gradjena i arhitektonski moderno dizajnirana. U odlicnom je stanju, delimicno renovirana. Kuca je vertikala manje stambeno-poslovne zgrade, ali sa zasebnim ulazom i zasebnim dvoristem tako da funkcionise kao zasebna celina. Grejanje je etazno, na struju ili pelet. U svim prostorijama su sprovedeni radijatori.

Kuca je veoma funkcionalna i komforna i proctor je maksimalno iskoriscen, a preovladjuje open space koncept. Ima tri etaze:

- U nivou prizemlja je prostrani hodnik.

- Na prvom spratu su izuzetno veliki dnevni boravak spojen sa trpezarijskim delom ciji spoljni zid je u staklu, ovalnog oblika, orijentisan ka dvoristu, zatim odvojena kuhinja, ostava, tri spavace sobe od kojih je jedna sa zasebnim kupatilom (master room), toalet, garderober i terasa.

- Na drugom spratu (potkrovlje) su dnevni boravak sa radnim kabinetom, dve spavace sobe, kupatilo i garderober.

U zadnjem delu dvorista, u sklopu kuce, u nivou prizemlja, nalazi se prostor od oko 30 m2 koji ulazi u ukupnu kvadraturu, a sastoji se od: letnje kuhinje, velike ostave (podrum pica), kupatila i prostorije za kotao na pelet ili struju.

Dvoriste ima priblizno 6 ari i ogradjeno je zidom pa obezbedjuje potp

Kontakt info

Raičević Nekretnine
Reg. posrednika br.
305
Kontakt osoba
Raicevic nekretnine
Mobilni telefon
063/39... Prikaži broj
Adresa
Deligradska 26
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine