Izdaje se poslovni prostor u Donjoj Vrežini, 135m2, na drugom spratu

Stanislava Biničkog , Donja Vrežina, Pantelej, Niš, Srbija

550€ /mesečno

4 €/m²

Tip

Poslovni prostor / Lokal

Površina

135 m²

Struktura

4

Grejanje

Električno

Detalji

Tip
Poslovni prostor / Lokal
Struktura
4
Cena
550€ /mesečno
Površina
135 m² (4 €/m²)
Sprat
2
Grejanje
Električno
Terasa
Da
Parking
Da
Nameštenost
Prazan
Ažuriran
03.05.2024
ID
799410

Opis

Izdaje se poslovni prostor u mirnom delu grada, u blizini Bulevara Mediane, Disa, Lidla, nadomak reke.
U blizini su supermarketi, privatne klinike, banke, škole, vrtići, pekare, restorani, kao i izlaz na auto put. Površina prostora je 135 m2. Nalazi se na drugom spratu porodične kuće sa posebnim spoljnim stepeništem. Novogradnja, godina izgradnje 2022. Korišćeni su materijali vrhunskog kvaliteta. Izolacija je izuzetna i profesionalno uradjena sa minimalnim energetskim gubicima. Podne obloge su od atraktivne keramike, a stolarija je vrhunskog kvaliteta od aluminijuma sa komarnicima. Kuhinjski deo sa prelepom keramikom i instalacijom izvedenom, bez kuhinjskih elemenata. Poslovni prostor poseduje veliku prostoriju sa kuhinjom, mokri čvor, kao i izlaz na dve terase. Cela kuća i dvorište je pokriveno kamerama. Postoji parking mesto u dvorištu za par automobila.
Zbog svoje pozicije, jako dobro je osvetljen dnevnim svetlom, a sama koncepcija prostora pogodna je za mnogobrojne delatnosti , kancelarijsko poslovanje, predstavnistva, ateljeji, it kompanije, prezentacije, ordinacije, beauty i estetic centre, kao i za razne školice, decije radionice, kreativne centre.
Grejanje i hladjenje, inverter klime, 2 puta 1200btu kao i mogućnost centralnog grejanja na pelet, odnosno čvrsto gorivo koje je digitalizovano. Izdaje se ozbiljnim zakupcima na duži vremenski period. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Cena zakupa nije fiksna.

Agencijska u

Kontakt info

Bulevar Nekretnine
Reg. posrednika br.
519
Kontakt osoba
Bulevar Nekretnine
Telefon 1
060054... Prikaži broj
Telefon 2
+ 381 18 577... Prikaži broj
Adresa
Trg Kralja Aleksandra 2a lokal m15
Preko puta Pravnog fakulteta, zgrada Aleksandrija
Niš , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine