Uredite kutak za bebu u svojoj spavacoj sobi

Dok neki roditelji od samog pocetka svoju bebu smestaju u zasebnu sobu, velika vecina se ipak odlucuje da kutak za svoju bebu uredi u svojoj spavacoj sobi. Koji god da Vam se izbor vise svidja, postoje odredjeni saveti koje vredi poslusati.

kutak2

s/uploads/2015/08/kutak2.jpg">kutak2

Vecina roditelja krevetac postavlja pored svog kreveta kako bi im beba bila sto blize, a pored njega, jos jedan obavezan komad namestaja je i komoda ili ormaric za bebinu garderobicu i ostale potrepstine. Kada je u pitanju krevetac, mozete naruciti da Vam se uradi tako da potpuno odgovara Vasim zeljama i zamislima, ali s obzirom na izbor, verovatno cete lako naci odgovarajuci u prodaji.

kutak

Ukoliko imate prostora, pozeljno je postaviti i jednu policu za igracke, tako da po potrebi mozete da ih sklonite i raspremite. Osim toga, pronadjite mesto i za lampu. Bilo da je ona podna ili stona, bice Vam potrebna uvece ali i nocu, kad god Vam je drugo osvetljenje koje imate prejako.

kutak4

Osim sto treba da bude funkcionalna, sigurno zelite da soba Vase bebe bude i estetski efektna. Probajte da dizajn kreveca uklopite sa samom sobom, a to mozete lako uraditi ako se pridrzavate istih boja i oblika. Osim toga, mozete da ukrasite i zid iznad kreveca ili da odaberete tematske, razigrane zavese.

kutak1