Projekat Ogled, izgradnja kuće ključ u ruke - Vranje

, Ogledna stanica, Vranje, Srbija

85.000€

708 €/m²

Tip

Kuća

Površina

120 m²

Struktura

5+

Grejanje

Električno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cena
85.000€
Površina
120 m² (708 €/m²)
Površina placa
3.5
Sprat
Ukup. spratova
2
Grejanje
Električno
Terasa
Da
Garaža
Da
Ažuriran
16.04.2024
ID
954700

Opis

Sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo nešto potpuno novo u našem gradu i na lokalnom tržištu nekretnina. PROJEKAT OGLED – stambeni kompleks od 7 kuća sa okućnicom, izgradnja kuća po sistemu „KLJUČ U RUKE“ sa nivoom gradnje po kom dobijate kompletan objekat spreman za useljenje. S tim u vezi podrazumeva se izvođenje kompletnih radova na kući od temelja do krova. Izgradnja „ključ u ruke“, obuhvata izradu idejnog rešenja, glavnog projekta i svih potrebnih dokumenata za građevinsku dozvolu.

PROJEKAT OGLED – stambeni kompleks na preko 2.000 m2, lociran u naselju Ogledna stanica, delu grada koji odiše čistim vazduhom, obezbeđuje tiše okruženje a opet na samo 1 km od gradske gužve i centra. Sa mnogo zelenila u okolini, fenomenalnim rasporedom i savrseno iskorišćenim prostorom ovaj projekat bi učinio srećnim svaku porodicu. Raskošni pogled na panoramu grada dodatno oplemenjuje životni ugođaj i doprinosi izgledu vašeg doma.

Porodična kuća je prostor gde treba da provedete ceo život, shodno tome treba da bude osmišljena tako da u potpunosti odgovara Vašim afinitetima, da bude funkcionalna i da zadovoljava visoke estetske kriterijume. Vi i mi imamo isti cilj-da dodjemo do Vašeg doma iz snova.

SPREMILI SMO 3 TIPA KUĆA U RAZLIČITOM CENOVNOM RANGU I RAZLIČITOM NIVOU OPREMLJENOSTI

Cena kuće zavisi od želja kupaca. Cena izgradnje porodične kuće zavisi od brojnih faktora, a svakako jedan od najvažnijih jeste količina n

Kontakt info

Heroldo Nekretnine
Reg. posrednika br.
022
Adresa
Vranje, ul.Bore Stankovića br.91
Telefon
017/420... Prikaži broj (08-19h, sub.09-15h)

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine