Poslovno Stambeni Objekat U Centru Karlovaca

Mitropolita Stratimirovica , Centar, Sremski Karlovci, Srbija

260.000€

1 268 €/m²

Tip

Poslovni prostor / Lokal

Površina

205 m²

Struktura

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Poslovni prostor / Lokal
Struktura
Cena
260.000€
Površina
205 m² (1 268 €/m²)
Sprat
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Nameštenost
Namešten
Uknjižen
Da
Ažuriran
20.04.2024
ID
1045698

Opis

Nalazi se u srcu Sremskih Karlovaca, ovaj impresivni poslovno-stambeni objekat nudi neponovljivu priliku za udoban i uspešan život. Sa ukupno 106 kvadratnih metara poslovnog prostora, 95 kvadratnih metara bašte, 24 kvadratna metra terase i 30 kvadratnih metara podruma, ova nekretnina pruža obilje prostora za sve vaše potrebe.

Unutar objekta, imate na raspolaganju čak 30 mesta za sedenje, stvarajući savršeno okruženje za vaš poslovni poduhvat. Objekat takođe poseduje 2 toaleta i kupatilo za osoblje, osiguravajući udobnost kako vama, tako i vašim gostima.
Bezbednost je prioritet, a objekat je opremljen sistemom video nadzora i pristupom internetu i telefoniji. Takođe, postoje i mogućnosti za nadogradnju, što vam omogućava da prilagodite ovu nekretninu u skladu sa vašim apetitima.
Situiran na samo 50 metara od Karlovačke gimnazije, ovaj objekat nudi idealnu lokaciju i vidljivost za vaš posao. Osim toga, postoji mogućnost proširenja sa dodatnim spratovima, dajući vam potpunu fleksibilnost u korišćenju ovog prostora.

Ne možemo zaboraviti ni vlasništvo u 1/1, što je retkost u samom centru Karlovaca. Kompletan enterijer i oprema su potpuno novi, čekajući da ih prilagodite vašim potrebama.



Agencijska provizija iznosi 2%


Ne propustite ovu priliku da posedujete ovo posebno mesto u srcu Sremskih Karlovaca. Za sve dodatne informacije i zakazivanje pregleda, slobodno nas kontaktirajte. Vaš novi poslovno-stambeni život počinje ovde!

Kontakt info

Kompas Nekretnine
Reg. posrednika br.
1596
Kontakt osoba
Nikola Milovanović
Telefon 1
011765... Prikaži broj
Telefon 2
06969... Prikaži broj
Adresa
Kumodraška 144
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine