Budva-Bečići, uknjižena kuća

, BECICI, Budva, Crna Gora

450.000€

2 142 €/m²

Tip

Kuća

Površina

210 m²

Struktura

4.0

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4.0
Cena
450.000€
Površina
210 m² (2 142 €/m²)
Površina placa
Sprat
Terasa
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
06.04.2024
ID
742914

Opis

Uknjižena kamena kuća tradicionalnog mediteranskog stila na Crnogorskom primorju sa četiri studio apartmana, po dva na svakom spratu, zatim jednim dvosobnim stanom u prizemlju, dvorištem i dve terase od kojih jedna velika i jedna mala. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini poznatog hotela Falkenštajner u Bečićima, i glavne magistrale.

Dvorište kuće je ogradjeno kamenom ogradom, a skoro polovina dvorišta je pokrivena sa velikom terasom. Iz dvorišta vode stepenice na prvi sprat i na veliku terasu, a ispod tih stepenica se nalazi letnja kuhinja dužine 4,5 metara, a sasvim ispod stepenica je manji podrum.

Na prvom spratu se nalaze dva identična studio apartmana sa po dve sobe, čajnom kuhinjom i toaletom. Izmedju apartmana je hodnik i stepenice za drugi sprat. Na prvom spratu se nalazi velika terasa sa prelepim pogledom na okolne planine i na mediteranski vrt.

Drugi sprat je identičan sa prvim spratom. Takodje ima dva studio apartmana. Mala terasa se nalazi na ovom spratu. Obe terase su zajedničke. Izlaz na malu terasu je iz hodnika drugog sprata, a izlaz na veliku terasu je iz hodnika prvog sprata i sa ulaznih stepenica.

Na vrhu je tavan do koga se dolazi iz hodnika drugog sprata. Snabdevanje vodom je uredno, kuća je priključena na gradsku kanalizaciju.

Dvorište je 48 m2. Osnova kuće (bruto povrsina) je 68 m2 puta tri. Neto površina u osnovi je 54 m2 puta tri. U neposrednoj blizini kuće su dve prodavnice i dva restorana, dok se veliki m

Kontakt info

Prudens Nekretnine
Reg. posrednika br.
1065
Kontakt osoba
Arsen Arsenović
Telefon 1
011749... Prikaži broj
Telefon 2
064113... Prikaži broj
Adresa
Braće Puhalović 37
Surčin
Beograd, Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine