Odličan, Četvorosoban, Lekino Brdo

Maksima Gorkog , Lekino Brdo, Voždovac, Beograd, Srbija

265.000€

3 231 €/m²

Tip

Stan

Površina

82 m²

Struktura

4.0

Grejanje

Električno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4.0
Cena
265.000€
Površina
82 m² (3 231 €/m²)
Sprat
5
Ukup. spratova
5
Grejanje
Električno
Terasa
Da
Lift
Da
Parking
Da
Nameštenost
Polunamešten
Uknjižen
Da
Ažuriran
20.04.2024
ID
1118490

Opis

Na prodaju je prostran četvorosoban stan na prestižnoj lokaciji na Lekinom Brdu. Ovaj elegantan stan, smešten na petom spratu, pruža izuzetnu udobnost i prelep panoramski pogled na grad sa svoje dve terase.

Ukupna površina stana iznosi 82m2, sa svetlom i prostranom raspodelom prostorija. Stan se sastoji od tri spavaće sobe, prostrane dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, dva toaleta i dve terase koje dodatno obogaćuju osećaj otvorenosti i slobode.

Poseban naglasak stavljen je na kvalitet gradnje i upotrebu vrhunskih materijala tokom izgradnje zgrade, pružajući stanarima sigurnost i dugotrajnost. Stan je već uknjižen, što olakšava proces kupovine, a prodaje se kao nenamešten, pružajući budućim vlasnicima mogućnost da ga opreme i personalizuju prema vlastitim željama i stilu.

Lokacija stana na Lekinom Brdu je izuzetno povoljna, sa brzim pristupom svim neophodnim sadržajima kao što su škole, parkovi, prodavnice, autoput i javni prevoz. Ovaj stan pruža idealan spoj udobnosti, luksuza i praktičnosti, čineći ga savršenim domom za porodice ili one koji cene kvalitetan životni prostor u urbanom, a opet mirnom delu Beograda.

Agencijska provizija je 2%.

Kontakt info

Kompas Nekretnine
Reg. posrednika br.
1596
Kontakt osoba
Nikola Milovanović
Telefon 1
011765... Prikaži broj
Telefon 2
06969... Prikaži broj
Adresa
Kumodraška 144
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine