77m2 – Zemun – Plavi Horizonti, Beograd

, Plavi Horizonti, Zemun, Beograd, Srbija

150.000€

1 948 €/m²

Tip

Stan

Površina

77 m²

Struktura

3.0

Grejanje

Električno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3.0
Cena
150.000€
Površina
77 m² (1 948 €/m²)
Sprat
1
Grejanje
Električno
Terasa
Da
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Uknjižen
Da
Ažuriran
09.05.2024
ID
1173302

Opis

Ponudite sebi komforan i funkcionalan životni prostor uz ovaj atraktivni stan u naselju Plavi Horizonti, Zemun. Ovaj prostrani stan ističe se svojim praktičnim rasporedom i ulazom u sve prostorije direktno iz hodnika.

Stan se prostire na izvanredno uređenom dnevno-trpezarijskom prostoru sa spuštenim plafonima i ugradnom rasvetom. Zidovi su dekorisani tehnikom sahara, što dodaje dodir luksuza i stila. Kuhinja je opremljena kvalitetnim materijalima i ugradnim aparatima koji ostaju u stanu, nudeći izuzetan komfor i funkcionalnost.

Stan sadrži dve prostrane spavaće sobe, dva kupatila opremljena sa kadom i tušem, te veliki hodnik sa praktičnim ugradnim ormarom. Dodatne prednosti ovog stana uključuju dve terase koje pružaju dodatni prostor za opuštanje i uživanje i toplotne pumpe fan coil i podno grejanje.

Osim toga, stan nudi i ostavu u podrumu zgrade kao i obezbeđeno parking mesto koje ulazi u cenu stana. Postoji mogućnost zadržavanja celokupnog nameštaja, uz prethodni dogovor.

Ovaj stan predstavlja idealnu priliku za one koji traže kvalitetan i udoban životni prostor u mirnom delu Zemuna, blizu svih neophodnih sadržaja za porodični život.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas.

Kontakt info

Bc Properties Beograd
Reg. posrednika br.
1375
Kontakt osoba
Bc Bc
Telefon 1
064000... Prikaži broj
Adresa
Trg Nikole Pašića 5
Trg Nikole Pašića
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine